Hírek

Újra lehet jelentkezni a Mathias Corvinus Collegium Alapítvány gondozásában működő Fiatal Tehetség Programhoz

Tisztelt Szülő! Kedves Diák!

Egy hely, ahol játszva tanulhatsz és barátokra lelhetsz? Egy hely, ahol kipróbálhatod magad tudósként, tévériporterként vagy akár mentősként? Kaland, Közösség, Kihívás!

Tehetséggondozás felsős fokon

Örömmel adjuk hírül, hogy 

az MCC Fiatal Tehetség Program ismét megnyitja kapuit,

 Debrecenben!

Engedje meg, hogy figyelmébe ajánljam a Mathias Corvinus Collegium Alapítvány gondozásában működő Fiatal Tehetség Programot. 

Az MCC Fiatal Tehetség Program debreceni központjába jelenleg 4. osztályos diákok jelentkezését várjuk, akik szeptembertől 5. évfolyamba lépnek, – szülői ajánlással -, 2023. június 30-ig a https://fit.mcc.hu/jelentkezes.html oldalon.

Célunk, hogy diákjainkkal megismertessük napjaink legfontosabb életterületeit, ezáltal bővítsük érdeklődésüket a világ és egyéni tudásuk fejlesztése iránt. Programunk révén segítjük őket a továbbtanulásra való felkészülésben, pályaválasztásban, az életükben való érvényesülésben.

A FIT-nek köszönhetően a diákok megtanulnak például újraéleszteni, a pénzzel bánni, kipróbálhatják magukat riporterként, megismerkedhetnek a robotika tudományával vagy a jövőkutatás rejtelmeivel; szemléletformáló, fejlesztő tréningeken vehetnek részt. A képzés minden második szombaton személyes jelenlétet igénylő foglalkozásokra épül, emellett az otthoni tanulást lehetővé tevő online oktatási anyagokkal egészül ki.

A felvételt nyert diákok számára a képzés teljes mértékben ingyenes!

Debrecenben nyíló oktatási központunk olyan lehetőséget kínál a diákok és a szülők számára, ahol inspiráló, korszerű környezetben és barátságos közösségben bontakozhatnak ki a jövő tehetségei.

A debreceni FIT-központ nyitása egyedülálló lehetőség a jövő generációjának fejlesztésében. 

Tisztelettel:

Kalász Zsolt Zoltán

Régióvezető – Debrecen

mcc_logo

Download PDF