Hírek

Almási Dominik 8.b osztályos pénzügyesünk, az ország legjobb digitális szimattal rendelkező tanulói közé került!

Digitális Szimat Kihívás

Az idei PÉNZ7 egyik izgalmas feladata a Digitális Szimat Kihívás volt, amelyen a nyolcadikos diákok is részt vettek a gazdasági és pénzügyi ismeretek tanórán.

A PÉNZ7 kísérőeseményeként megszervezett kvízjátékon a tudásteszttel és a nyereményjátékkal összesen 18.881 fő játékos tette próbára tudását, hogy kipróbálja meg tudja-e védeni személyes adatait és pénzét a kiberbűnözőktől. Mindössze 1360 játékos teljesítette legalább 80%-os eredménnyel ezt a feladatot!

Almási Dominik 8.b osztályos pénzügyesünk, az ország legjobb digitális szimattal rendelkező tanulói közé került. Gratulálunk a kiemelkedő szerepléséhez!

Ezzel az eredménnyel egy nyereménysorsoláson vesz részt, és ha szerencséje lesz, ott lehet a 10 tanuló között, akik meghívást kapnak Budapestre a Fusion Centerbe, ahol megismerhetik Magyarország legjobban felszerelt etikus hacker központjának működését. Beléphetnek egy szuper biztonságosan őrzött technológiai laborba és élesben láthatják, hogyan dolgoznak az etikus hackerek. A meghívottak között a helyszínen fogják kisorsolni a fődíjat, egy 250.000 Ft-os műszaki cikk utalványt.

Eddig a tudása segített Dominiknek, most már a szerencsén múlik, hogy utazhat-e. Hamarosan kiderül. Izgalommal várjuk az értesítést!

Tóthné Leiter Júlia

c0f105c59fe548638bb47e2d0370c5dd

Download PDF