Hírek

Leendő első osztályosok diákigazolvány igénylése

Tisztelt Szülők!

A Kakaó Partyn kérdésként vetődött fel a leendő első osztályosok diákigazolvány igénylése. A mai napon tájékoztatott a hajdúszoboszlói kormányablak vezetője Dr. Kiss Edina, hogy külön időpont a  leendő első osztályosok diákigazolvány igénylésére idén nem lesz biztosítva!

Megkérem a szülőket, hogy gyermekükkel együtt önállóan keressék fel a hajdúszoboszlói kormányablakot – előzetesen érdemes időpontot foglalni elektornikusa – és indítsák el gyermekük diákigazolvány igénylését, hogy a tanév kezdetére az Oktatási Hivatal el tudja készíteni a diákigazolványt, amelyet postai úton az iskola számára fognak megküldeni.

Az igénylés során fognak kapni egy úgynevezett NEK lapot, mely bizonyítja, hogy a rendelés megtörtént az okmányirodában. Ezt a NEK lapot nem kell leadni az iskolában, viszont szeretnénk kérni egy jelzést az iskolatitkar@arany-ebes.edu.hu e-mail címekre, hogy az igénylés megtörtént.

A hajdúszoboszlói kormányablak vezetője tájékoztatott továbbá, hogy várhatóan 2023. május végén Ebesen lesz a Kormányablak busz, ahol lehetőség lesz diákigazolvány igénylés ügyintézésére! Az időpont az ebes.hu oldalon lesz hirdetve!

 

Download PDF