Beiratkozás Hírek

Leendő első osztályosok diákigazolvány igénylése

Tisztelt Szülők!

Ezúton szeretnénk tájékoztatni Önöket, hogy – az oktatási hivataltól kapott információ alapján – a diákigazolvány igényléseket a leendő 1. osztályos tanulók részére 2021. június 30-ig meg kell igényelni, ahhoz, hogy az igazolványok 2021. szeptember 1-jére elkészülhessenek.

Az igénylés az iskolában történik, az oktatási hivatal felületén.

Ahhoz, hogy meg lehessen rendelni az igazolványt a tanulónak és a törvényes képviselőnek el kell mennie az okmányirodába, egy  előre lefoglalt időpontban.
Az Ebes Község Önkormányzat honlapján is megjelent egy lehetőség, amely szerint a Polgármesteri Hivatal parkolójában (4211 Ebes, Széchenyi tér 1.) 2021. május 31-én 12:15 – 14:15-ig  diákigazolvány ügyintézést is el lehet végezni.

Az igénylés során fognak kapni egy úgynevezett NEK lapot, mely bizonyítja, hogy a rendelés megtörtént az okmányirodában. Ezt a NEK lapot a – járványügyi helyzetre tekintettel – nem kell leadni az iskolában, viszont szeretnénk kérni egy jelzést az iskolatitkar@arany-ebes.edu.hu, valamint deakcsilla@arany-ebes.edu.hu e-mail címekre, hogy az igénylés megtörtént.

Csak azoknak a tanulóknak tudjuk biztosítani a diákigazolványt 2021. szeptember 1-én,  akik eddig az időpontig az okmányirodában megjelennek  és visszajeleznek a fenti e-mail címekre, hogy a rendelés 2021. június 30-ig megtörténhessen.

Kérünk mindenkit az időpont betartására.

Download PDF