Beiratkozás Hírek

Leendő elsősök számára fontos információk

Tisztelt Szülők, Kedves Leendő Elsősök!

Az általános iskolai beiratkozás 2020. május 15-én lezárult.

Iskolánkat 58 tanuló választotta, köszönjük a bizalmat.

Tankerület Igazgató Asszony döntése értelmében mindenkit – a körzeten kívül érkezőket is – fel tudtunk venni. Az erről szóló határozat elektronikusan és postai úton is megküldésre került.

A tanulói létszám meghatározta, hogy a 2020-2021-es tanévben 2 osztályt tudunk indítani, amelyeknek osztályfőnökei Nagy Anita és Fodor Barbara Melinda tanítónők lesznek.

Az osztályfőnökök a héten köszöntő levelet küldenek a nebulóknak, amelyben hasznos információk is szerepelnek az előttünk álló időszak feladatairól.

Szeretném azonban én is tájékoztatni önöket, hogy 2020. júniusában – később meghatározott időpontban – összevont szülői értekezletet tartanak az osztályfőnökök, ahol sok fontos információt osztanak meg a szülőkkel. Kérem feltétlenül vegyenek részt a megbeszélésen.

Tájékoztatom önöket, hogy egyeztetve Óvodavezető Asszonnyal – a vírushelyzet miatt kieső időszakban elmaradt foglalkozások miatt – a Benedek Elek Óvoda pedagógusai a nagycsoportos gyermekei részére 2020. június  8-19-ig napi rendszerességgel iskola előkészítő foglalkozásokat tartanak majd.

Az iskola előkészítést megerősítve iskolánk is minden leendő tanulónk számára 2020. augusztus második felében – később véglegesített időpontban, ha a járványügyi helyzet továbbra is megengedi – több napos Veréb-tábort szervezünk.

Kérem, hogy az általunk szervezett táborban minél többen vegyenek részt, hogy megismerhessük a gyerekeket és pótoljuk az OVIKLUB és KAKAÓ PARTY során elmaradt személyes találkozásokat.

Kérem, hogy figyeljék a honlapon később meghirdetésre kerülő időpontokat.

Várjuk önöket és a gyerekeket.

Üdvözlettel:

Szűcs Norbert

intézményvezető

Download PDF