Hírek

2021. január 4. az első tanítási nap

Tisztelt Szülők!

Kedves Gyerekek!

Bízom benne, hogy mindenkinek kellemesen telt családi körben a téli szünet és újult erővel vágunk neki a 2021-es évnek.

Az alábbiakban néhány információt szeretnék megosztani az előttünk álló időszakról:

  1. 2021. január 4. (hétfő) az első tanítási nap, amit normál munkarend szerint iskolába járással tudunk megkezdeni.
  2. A szorgalmi időszak első féléve az általános és művészeti iskolában is 2021. január 22-ig tart. Az iskola 2021. január 29-ig értesíti a tanulókat, illetőleg a kiskorú tanulók szüleit az első félévben elért tanulmányi eredményekről.
  3. A félévi osztályzatok kialakításánál az adott tantárgy KRÉTA rendszerben megjelenő érdemjegyek átlaga az irányadó. Minden pedagógus tájékoztatja az elkövetkező időszakban a tanulókat a tantárgyából ajánlott félévi érdemjegyről. Amennyiben javítani szeretne félévi eredményén gyermeke, akkor keresse bizalommal szaktanárát. Gyermeke előrehaladásáról, jegyeiről tájékozódjanak a KRÉTA belépést követően a szülői felületen. (KRÉTA alkalmazás, vagy felületre való belépés)
  4. 2021. január 29-én félévi értekezletet tartunk, a tanítási napon rövidített órák lesznek. Az osztályfőnöknek jelezni kell, ha gyermekének felügyeletet kér.

Szeretném ismét felhívni a figyelmet, hogy az INTÉZKEDÉSI TERV alapján a szülő köteles az iskolát értesíteni, ha a gyermekénél koronavírus gyanú vagy igazolt koronavírus fertőzés van az igazgato@arany-ebes.sulinet.hu email címen!

Továbbra is kérek minden intézményhasználót, hogy a legnagyobb odafigyelés mellett tartsa be a dokumentumban leírtakat és tanúsítson olyan magatartást, amellyel megelőzhetjük az iskolánkban a vírus megjelenését, hogy hosszútávon megvédhessük gyermekeinket a kór hatásaitól, ezzel biztosítva a hagyományos tanrend szerinti további működésünket.

Nyomatékosan kérjük az iskola közösségéhez tartozók figyelmét továbbra is, hogy hiteles forrásokból tájékozódjanak. Az oktatással kapcsolatos híreket a www.kormany.hu és a www.oktatas.hu felületein kell követni. Iskolánk honlapja: http://ebesarany.hu/

Szűcs Norbert

intézményvezető

 

Download PDF