Versenyek

Tanulóink Olaszországban versenyeztek

Iskolánk történtében először fordult elő, hogy tanulóink külföldön tanulmányi versenyen vehettek részt és képviselhették Ebest és Magyarországot!

Hippo English Without Borders
Europian Qualifiers

Idén 12. alkalommal rendezik meg a nemzetközi angol nyelvi olimpiászt. Korábbi cikkünkben már beszámoltunk róla, hogy iskolánk 26 tanulója vágott neki a versenynek, melynek 2. online fordulójába már csak 5 tanulónak sikerült bejutnia. A 2. fordulóban Tamássy-Hamza Zorka oly sikeresen teljesített, hogy egyenes ágon bejutott a szeptemberben tartandó World Finals-ba, melynek helyszíne Assissi.

3 tanulónk 2024. május 21-23-án tartandó selejtezőn lehetőséget kapott, hogy még egy próbát tegyenek tudásuk megmérettetésére különböző nemzetiségekkel, mint például Litvánia, Bulgária, Szerbia, Koszovó, Lengyelország stb.

2024. május 21-én hatalmas izgalommal indultunk el Lido di Jesolo városába, hogy részt vegyünk a selejtezőn, ahol több száz diák vett részt különböző kategóriákban. Tanulóinknak a versenyen kívül lehetőségük volt a csodálatos tengerparti város felfedezésére, baráti kapcsolatok kialakítására. A selejtező zárása és eredményhirdetése Jesolo város Antonio Vivaldi Színháztermében zárult, mely mindannyiunk számára felejthetetlen és emlékezetes marad a szervezőknek köszönhetően. A kint eltöltött csodás 3 napról beszéljenek a képek maguk is.

Tanulóink, akikre büszkék vagyunk

Az összesített pontok alapján:

Ivánka Liza 10. hely (4.b osztályos tanuló) Felkészítő tanára: Tamássy Zoltán

Lengyel Bence 14. hely (6.b osztályos tanuló) Felkészítő tanára: Trefán Gabriella

Szulyák Máté 15. hely (7.a osztályos tanuló) Felkészítő tanára: Trefán Gabriella

Ezúton szeretnénk köszönetet mondani a gyerekek, a szülők és a felkészítő pedagógusok nevében Majosi Pálmának, a Berettyóújfalui Tankerületi Központ Tankerületi Igazgatójának, hogy anyagi támogatásával lehetővé tette, hogy tanulóink kijussanak a selejtezőre.

Kulcsárné Toroczkai Dóra és Kiss Mónika Beáta

Download PDF