Művészeti Versenyek

Mit jelent a haza? – Alkotási pályázat eredménye – online közönségszavazás

Alkotási pályázatot hirdetett a Magyar Honvédség Parancsnoksága fiatalok számára, hogy művészetükön keresztül kifejezhessék, mit jelent számukra a haza, a biztonság, a katonaság és a hősiesség.

A pályázat célja volt, hogy minél több fiatal foglalkozzon a haza védelmével, a honvédséggel, a hazafisággal. A pályázattal a a Magyar Honvédség Parancsnoksága lehetőséget biztosított a diákok számára, hogy alkotásaikkal kifejezzék, mit jelent számukra a katonaság, a biztonság, a hősiesség, valamint az, hogy van nemzetünk, hazánk, s van otthonunk. Részletek a Magyar Honvédség honlapján.

Örömmel számolunk be, hogy a szakmai zsűri javaslata alapján Medgyessy Júlia, Borsós Dóra, Csige Mercédesz, Tarcza Nikolett, Laczkó Zsófia,  Jenei Zsófia, Vágner Hanna, Pál Dominika, Czövek Hanna és Egri Csenge alkotása is kiválasztásra került, hogy a külföldi missziókban szolgálatot teljesítő magyar katonák számára “Te vagy az én Hősöm!” címmel megküldésre kerülnek karácsonyi ajándékként!

Az alkotásokból létrehozott kiállítás Budapesten tekinthető meg, de 2022. december 1-től online galéria is készül, amelyen lehetőség van megtekinteni az összes alkotást, valamint egy online közönségszavazás is indul a honvedelem.hu oldalon!

Megkérem az olvasókat, hogy szavazzanak online a tanulóink alkotásaira!

Iskolánk a pályázaton való részvételért oklevél elismerésben fog részesülni, melynek átadásáról később számolunk be.

Gratulálunk az alkotóknak és a felkészítő tanároknak!

 

mit-jelent-a-haza

Download PDF