EGYA Hírek

Az EGYA keresi a jótékonysági bál Főszponzorát

Tisztelt Szülők!

Kedves Ismerőseink! Volt Tanítványaink!

Az Ebesi Arany János Magyar – Angol Két Tanítási Nyelvű Általános Iskola Szülői Munkaközössége és az Ebesi Gyermekekért Alapítvány idén is megrendezi jótékonysági bálját, 2022. november 12-én!

Az Ebesi Gyermekekért Alapítványt minden ebesi ismeri, hiszen már 28 éve segíti anyagilag az iskola tárgyi feltételeinek javulását valamint a rászoruló és a tehetséges gyerekek támogatását.

Most az EGYA-nak van további támogatásra, támogatókra szüksége, ezért keressük a bál Főszponzorát!

Ebes Község Önkormányata évek óta 1 millió forint nagyságrendű összeget biztosít a civil alap forrásából az EGYA működéséhez és az évi személyi jövedelemadó 1%-ának felajánlása is hasonló volumenű, de  jelen gazdasági helyzetben az Ebesi Gyermekekért Alapítvány a céljai megvalósításához további főtámogatókat keres!

Az idei tanévben részben a jótékonysági bál bevételéből a konditerembe mobil sportpadló vásárlását, a kerékpártáróló bővítését és további interaktív felületeket beszerzését szeretné az EGYA megvalósítani!

Kérjük a volt tanítványainkat, a szülőket és a helyi vállalkozásokat, hogy amennyiben ismernek olyan magánszemélyt aki – vagy sikeres vállalkozást amely – anyagilag megengedheti, hogy támogassa az Ebesi Gyermekekért Alapítványt, akkor vegyék fel velünk a kapcsolatot.

Nagylelkű adományaikat várja az Ebesi Gyermekekért Alapítvány!

Számlaszám: 59900036-11014234

elérhetőség: ebesigyermekekertalapitvany@gmail.com

Krivácsné Dóró Zsuzsa SZMK elnök, Csiha László EGYA elnök és

Szűcs Norbert intézmézményvezető 

Download PDF