Hírek

A szakemberek dolgoznak a DKT modul zavartalan működéséért

Tisztelt Szülők!

Kedves Gyerekek!

A tegnapi nappal elkezdődött a Digitális munkarend, a heti tananyagokat az iskolánk honlapján megosztottuk. A tananyagok egységesen a classroomban találhatóak.

A tananyagok és kiemelten az új részek feldolgozásához tanáraitok online segítséget nyújtanak az órarend szerinti idősávban. Tanáraink az osztály számára csak ilyenkor elérhetők elektronikusan. Az online kapcsolattartáshoz tanáraitok felületet biztosítanak, amit a heti táblázatban és a classroomokban megjelenítenek. Videóbeszélgetésre elsődlegesen a Digitális Kollaborációs Tér felületét – másodlagosan a Google Meet – ajánljuk a tanároknak, amely működését teszteltük.

Azzal azonban nem számoltunk, hogy a megnövekedett felhasználószám miatt a KRÉTA túlterhelődése következik be és átmenetileg elérhetetlenné válik a felület a tanárok és a tanulók számára.

Az okozott kellemetlenségért mi is szíves elnézéseteket kérjük, amelyről a KRÉTA felületére belépve ti is tájékoztatást kaptatok.

A szakemberek dolgoznak a KRÉTA moduljainak zavartalan működéséért, hogy az előttünk lévő időszakban a Digitális Kollaborációs Tér megfelelően működjön.

Szűcs Norbert

intézményvezető

Download PDF