Hírek

EFOP-3.2.4 informatikai fejlesztés folytatása

Tisztelt Érdeklődők!

Teljes lefedettségű WIFI hálózat került kiépítésre!

Az EFOP-3.2.4-16-16-2016-00001számú „Digitális kompetencia fejlesztése” projekt során 800 iskola egy-egy osztálya került kiválasztásra, adtuk hírül már korábban.

A mi intézményünk is kiválasztásra került, így a projektből 30 db tanulói tablet került tartós használatba az iskolánkba az 5. évfolyamon!

A Klebelsberg Központ a tanulói tabletekhez zárható tablet tároló-töltő szekrényt is biztosított az érintett intézményeknek, így az eszközök használatba kerültek!

tablettarolo

A projekt következő lépése volt, amely a  mai nappal befejeződött, hogy az iskola teljes területére WIFI hálózatot építünk ki.

A kialakítás során 32 access piont került telepítésre, amely biztosítja minden tanteremben és közösségi térben az internet elérését!

Az iskolai eduroam használatáról tájékozódni lehet az alábbi oldalon:

https://sulinet.niif.hu/eduroam

A program célja, a pedagógusok és tanulók digitális kompetenciáinak fejlesztése, az IKT eszközhasználattal összefüggő módszertani kultúra  és eszközök használatának beépülése a mindennapi tanítási-tanulási gyakorlatba, új tanítási és új tanulási módszerek kínálata, a digitális tananyagok alkalmazása, a hagyományos (frontális tanítási) módszertantól eltérő, illetve kiegészítő, alternatív tanítási módszertan fejlesztése és alkalmazása.

Szűcs Norbert

intézményvezető

Download PDF

1 Comment