Hírek

Nyári nyelvvizsgák

Korábban hírt adtunk róla, hogy májusban 8 diákunk sikeres középfokú vizsgát tett angol nyelvből. Most érkezett meg azoknak a nyolcadikosainknak az eredménye, akik nyáron vizsgáztak.

8.a osztályból komplex középfokú vizsgát szerzett:

Nagy Bence és Kassai Kristóf, felkészítőjük Trefán Gabriella Krisztina tanárnő.

8. b osztályból komplex középfokú vizsgát szerzett:

Szabó Rebeka és Makai Botond.

Sikeres középfokú szóbeli vizsgát szerzett:

Vajda Máté

Augusztusban a 14. életévüket betöltött 7.a osztályos tanulók közül ketten szereztek nyelvvizsgát:

Beke Lilla középfokú komplex és Molnár Maja középfokú szóbeli vizsgát tett. (a 8.b és 7.a osztály felkészítője: Csiháné Pálinkás Krisztina tanárnő)

Októberben további 5 nyolcadikosunk készül megmutatni, hogy milyen ügyesen sajátította el a nyelvet az elmúlt 8 évben. Külön öröm, hogy nem csak két tanítási nyelvű képzésben résztvevő gyerekek készülnek középfokú vizsgát tenni, de idén először az angolt heti négy órában tanuló normál csoportosok is.

A sikeres vizsgák elérésében az alsós és felsős angoltanárok mellett közreműködtek a tantárgyakat angolul tanító szaktanárok is és az anyanyelvi lektor. Persze a gyerekek kitartása nélkül és a szülői biztatás nélkül mindez kevés lett volna.

Szeretettel gratulálunk a gyerekeknek és nagyon sok sikert kívánunk a közeljövőben vizsgázó diákjainknak is! Nagyon büszkék vagyunk Rájuk!

Angol nyelvi munkaközösség

Download PDF