Hírek

Frissült a KRÉTA Szülőknek és Tanulóknak alkalmazás

Tisztelt Szülők!

Kedves Gyerekek!

Új frissítés került fel 2020. november 12-én a KRÉTA Szülőknek és KRÉTA Tanulóknak alkalmazásból! A napi kapcsolattartás és információáramlás miatt a telefonos alkalmazást kérjük, hogy mindenki töltse le és használja az applikációban elérhető funkciókat!

A KRÉTA Szülőknek mobilalkalmazás a KRÉTA rendszert használó intézményekbe járó tanulók szüleinek és gondviselőinek nyújt hasznos segítséget. Az alkalmazás segítségével a felhasználók megtekinthetik a tanulók órarendjét, bejelentett számonkéréseit, házi feladatait, értékeléseit, mulasztásait és egyéb a tanulókkal kapcsolatos információkat. A rendszer segítséget nyújt a diákok tanulmányi előmenetelének hatékony ellenőrzésében és a kapcsolódó adminisztráció elvégzésében.

A belépéshez szükséges adatok adminisztrációját a tanuló intézményében végzik. Amennyiben a bejelentkezés nem sikerül, kérjük, forduljanak az osztályfőnökükhöz!

Letölthető az alábbi linken:

https://play.google.com/store/apps/details?id=hu.ekreta.guardian

A KRÉTA Tanulóknak mobilalkalmazás a KRÉTA rendszert használó intézmények diákjainak nyújt hasznos segítséget. Az alkalmazás segítségével a felhasználók megtekinthetik órarendjüket, bejelentett számonkéréseiket, házi feladataikat, értékeléseiket, mulasztásaikat és egyéb a tanulók számára fontos információkat.

A belépéshez szükséges felhasználónevet és jelszót minden diáknak a saját iskolájától kell igényelni. Amennyiben a bejelentkezés nem sikerül, kérjük, fordulj az osztályfőnöködhöz!

https://play.google.com/store/apps/details?id=hu.ekreta.student

További információ az alábbi linken:

https://tudasbazis.ekreta.hu/pages/viewpage.action?pageId=4065001

Download PDF