EGYA Hírek

Az iskolakezdést is segítette az Ebesi Gyermekekért Alapítvány

Alapítványunk a sajnálatos járványügyi helyzet ellenére is céljaival összhangban folytatja munkáját az iskolánkban folyó pedagógiai munka feltételeinek javítása érdekében.
Az informatikai kompetencia fejlesztésének elősegítése érdekében a már meglévő öt mellé újabb 2 interaktív táblát vásároltunk mintegy 1.200.000 Ft értékben, melyek az alsós osztályok termeiben lettek felszerelve.
Ezekkel a digitális felületekkel vonzóbbá, érdekesebbé tehetők a tanórák, amely plusz motivációként szolgál a gyerekek számára.
A táblákat a Civil Alap támogatásából sikerült beszerezni. Köszönjük az Önkormányzat támogatását!
A táblák felszereléséhez ismét Nagy Lajos szülő ajánlotta fel munkáját és szakértelmét.
Köszönjük az önzetlen segítséget!
Az egészségügyi vészhelyzetre reagálva Alapítványunk tavasszal iskolánk minden tanulójának varratott maszkot, amelyet eljuttattunk minden gyermek otthonába. Szeptember 1-jén az elsősök és a pedagógusok is kaptak ezekből a védőeszközökből.
Szintén az iskola higiéniai szintjének emelése érdekében a Keter Hungary Kft. jóvoltából tartós műanyag evőeszköz készletet oszthattunk ki minden diákunknak.
Köszönjük Makai Péter gyárigazgató úr segítségét!
Szeretnénk köszönetünket kifejezni azok felé, akik a 2019. évi adóbevallásukban szervezetünket jelölték meg adójuk egyszázalékának kedvezményezettjeként!
Idén minden várakozást felülmúló összeget ajánlottak fel a jókedvű adományozóink: 1.022.735 Ft értékben, amely csaknem 300 ezer forinttal haladta meg a múlt évi eredményt és az előkelő 1083-ik helyet biztosítja számunkra a közel 28 ezer civil szervezet között!
Köszönjük, hogy támogatják céljaink megvalósulását, és az ebesi gyermekek jövőjét!
az Alapítvány kuratóriuma
Download PDF