Hírek

Digitális munkarend tapasztalatainak visszamérő kérdőívei

Tisztelt Szülők! Kedves Tanulók!

A koronavírus járvány elleni minél hatékonyabb védekezés érdekében a Kormány március 16-ától elrendelte az iskolákban a tantermen kívüli, digitális munkarendre való átállást.

A 220/2020. (V. 22.) kormányrendelet értelmében az iskolánkban 2020. június 15-vel befejeződik a tantermen kívüli, digitális munkarend.

Szeretném megköszönni Önnek, hogy ebben a mindannyiunk számára nagy kihívást jelentő helyzetben helytállásával és támogatásával segítette gyermekét, gyermekeit abban, hogy iskolai feladataikra, a tanulásra tudjanak koncentrálni.

Nagyon szépen köszönjük a pozitív visszajelzéseket a munkánkkal kapcsolatban.

A kialakult helyzetben bevezetett digitális munkarendhez sikerült mindenkinek alkalmazkodnia és tanulóink sikeresen – többségében kiemelkedően – teljesítik a tanév követelményeit a digitális oktatási környezetben is.

Szeretnénk azonban visszajelzést kapni az elmúlt időszak munkánkról, az iskola digitális munkarendjéhez kapcsolódó tapasztalatokról. Ezért készítettünk egy 3 – 8. évfolyamosoknak szóló tanulói és egy szülői (1 – 8. évfolyam) kérdőívet. Kérjük, hogy segítsétek, segítsék munkákat a kérdőív kitöltésével és építő jellegű tapasztalataik megosztásával.

A kérdőívek kitöltési határideje: 2020. június 9. (kedd) reggel 8 óra

A kérdőívek elérhetősége:

Tanulói kérdőív (3-8. évfolyam)

Szülői kérdőív (1-8. évfolyam)

A kérdőív Google fiókkal való belépést igényel.

Szűcs Norbert

intézményvezető

Download PDF