Hírek

Elindul a Fogyasztóvédelemért Felelős Helyettes Államtitkárság „Fogyasztóvédelem” című youtube csatornája

Tisztelt Érdeklődők!

Keszthelyi Nikoletta az Innovációs és Technológiai Minisztérium Fogyasztóvédelemért Felelős Helyettes Államtitkárság helyettes államtitkára tájékoztatott, hogy 2021-ben elindult „Fogyasztóvédelem” című youtube csatornájuk, ahol a fogyasztóvédelmi ismeretek fiatalos, könnyen befogadható módon, rövidfilmek formájában  kerülnek átadásra.

Iskolánkban, mivel 2016 óta viseljük a “Fogyasztói tudatosságra nevelő iskola” címet, így kiemelt fontosságú az ehhez párosuló szemléletformálás.

A youtube csatornán élőszereplős, neves humorista által írt fogyasztóvédelmi témájú jelenetek és információs videók – például szavatosság, jótállás, netes rendelés témakörében – érhetők el.

 A csatorna az alábbi linken található:

Fogyasztóvédelem – YouTube

Emellett ajánlja az „Én megmondtam” facebook oldalt és instagram-profilt is, amely szintén hasznos, érdekes információkat tartalmaz az alábbi elérhetőségeken:

https://www.facebook.com/enmegmondtamofficial

https://www.instagram.com/en_megmondtam/

Az új kommunikációs felületek célja, hogy minél jobban elősegítsék a diákok körében a fogyasztóvédelmi tudás és tudatos szemléletmód megalapozását és fejlesztését, amely talán a jelen időszakban még kiemeltebb jelentőségű.

  fogyasztovedelem_youtube

Download PDF