Versenyek

Hunyadiak nyomában

Immár a 23. alkalommal meghirdetett Komplex Vármegyei Tanulmányi Versenyen vettünk részt a debreceni Hunyadi János Általános Iskolában.

Mátyás király mesékben, mondákban” – szépolvasó versenyen 3 tanulónk indult, ahol a gyerekek ezen a területen szép és kifejező olvasásukat mutathatták meg egy ismert és egy ismeretlen szöveg által.

Arnóth Petra 2. a osztályos tanuló korcsoportjában 3. helyezést ért el. Felkészítő tanára Bálintné Bagdi Ibolya tanító néni.

További résztvevők Papdi Ákos 3. b és Kiss-Pásti Szilvia 4. a osztályos tanulók voltak, felkészítő tanáraik Galgóczi Éva és Nagy Anita tanító nénik.

„Mátyás király képregényben” címmel Mátyás királyról szóló mesét rajzoltak meg képregény formában tanulóink. A három leányzó első alkalommal próbálhatta meg milyen csapatban együtt dolgozni egy közös munkán. Bár helyezést nem értek el a lányok, de bőven szereztek tapasztalatot az együttműködésről és az időbeosztásról. Soróczki-Pintér Liza, Kovács Dia, Daróczi Adél 3.b osztályos tanulók felkészítő tanára Kulcsárné Toroczkai Dóra.

Download PDF