Hírek

Online szülői értekezlet és fogadóóra 2022. január 31. – február 2.

Tisztelt Szülők!

I. Szülői értekezletek:

A továbbra is fennálló járványügyi helyzet miatt a Szülői értekezletek elsősorban online kerülnek megrendezésre az alábbi linken letölthető anyag segítségével. A szülők így elektronikusan kapnak részletes tájékoztatást a 2021-2022-es tanév II. félévéről. Kérem tájékozódjanak a Szülői értekezlet anyagának tartalmáról, mely nagyon sok hasznos információt tartalmaz az előttünk álló időszakról.

  • Amennyiben az osztályfőnök úgy ítéli meg, hogy online (elsődlegesen Google Meet linken) szükséges szülői értekezletet tartani, akkor kérem csatlakozzanak a meghívón keresztül!
  • Amennyiben az osztályfőnök úgy ítéli meg, hogy személyes jelenléttel szükséges szülői értekezletet tartani, akkor kérem tartsák be az alábbi linken elérhető szabályokat. Legfontosabb, hogy a belépő szülőnek rendelkeznie kell védettségi igazolvánnyal!

II. Fogadóórák:

fogadóórák online (elsődlegesen Google Meet linken) kerülnek megrendezésre az alábbi időpontokban a Krétában beállított időkerettel:

2022. január 31. (hétfő) – 2022. február 2. (szerda) 15:30 – 17:00 óra

Az online fogadóórákról a KRÉTÁN keresztül mindenki email értesítést kap(ott). A KRÉTA felületére belépve, vagy az applikáción keresztül van lehetőség időpontot foglalni!

Az alábbi linken található hozzá leírás:

https://tudasbazis.ekreta.hu/pages/viewpage.action?pageId=22675968

Mivel a felajánlott fogadóórák száma véges, így kérjük, hogy akkor foglaljon időpontot, ha gyermeke esetében valóban indokolt a konzultáció! Elsősorban olyan szülőket várunk, akiknek a gyermekének romlik a tanulmányi eredménye és az ESL rendszer jelzése alapján lemorzsolódással veszélyeztetett.

A fogadóórák időpontjainak lefoglalását követően a szaktanár fogja kiküldeni a Google Meet linkjét, vagy az elérhetőségét a megadott idősávban.

Download PDF