Hírek

Nemzeti Pedagógus Kar Szakmai Fórum Dr. Kozák András előadása

Tisztelt Érdeklődők!

2024. május 14-én a Nemzeti Pedagógus Kar Hajdú-Bihar Vármegyei Szakmai Fórumot szervezett Ebesen, ahol a megye több, mint 100 általános és középiskolai igazgatója tájékoztatást kapott Dr. Kozák András LL. M. tanügyigazgatási jogi szakértőtől a pedagógusok teljesítményértékeléséről.

A fórumon részt vett Majosi Pálma a Berettyóújfalui Tankerületi Központ és Türk László a Debreceni Tankerületi Központ vezetője, valamint Posta László a Nemzeti Pedagógus Kar területi elnöke.

Köszönjük a Berettyóújfalui Tankerületi Központ és Ebes Községi Önkormányzatának, Szabóné Karsai Mária Polgármester Asszony támogatását, hogy a program megvalósításához a feltételeket biztosították.

Dr. Kozák András közösségi médiában tett bejegyzése az eseményről:

“Ebesen, a festői szépségű Hajdú-Bihar vármegyei településen került sor a Nemzeti Pedagógus Kar vármegyei elnökségének a pedagógus teljesítményértékelési rendeletről szóló szakmai fórumára, mely a tavaszi turné negyedik állomása volt. Tisztelettel köszönöm Ebes Község Önkormányzatának, hogy otthont adott a rendezvénynek, Fülöpné dr. Kovács Brigitta Alpolgármester Asszonynak pedig, hogy személyes jelenlétével megtisztelt bennünket. A rendezvény magas színvonalú megszervezésért köszönet illeti Posta László Elnök Urat, a Nemzeti Pedagógus Kar Hajdú-Bihar vármegyei vezetőjét és Szűcs Norbert Urat, az Ebesi Arany János Általános Iskola igazgatóját.”

Az előadás anyaga az alábbi linken érhető el:

Dr. Kozák András LL. M. tanügyigazgatási jogi szakértő előadása ppt formátumban

Dr. Kozák András LL. M. tanügyigazgatási jogi szakértő előadása pdf formátumban

Download PDF