Hírek

Varázsceruza Rajzpályázat

A Vojtina Bábszínház a „Szeretem a bábszínházat” címmel írt ki születésnapi rajzpályázatot, melynek beküldési határideje 2023. december 31-e volt.

Iskolánkból 10 tanuló küldött pályamunkát.

A több mint 100 beérkezett alkotás közül a társulat tagjai választották ki a számukra legkedvesebbeket. A zsűrinek nem volt könnyű dolga. A döntésük alapján a nyertesek között szerepel Szokolai Dóra 5.a, valamint külön díjban részesült Tamássy-Hamza Zorka 5.a. osztályos tanulók.

A kiválasztott képek alkotóinak jutalma egy 3 fős családi belépő egy tetszőlegesen választott vasárnapi bábelőadásra.

A beérkezett képeket a bábszínház „Gyerkőc falán” is kiállítják, ahol az érdeklődők viszont láthatják alkotásaikat, melyek március 27-ig tekinthetőek meg.

Ezúton is gratulálunk minden résztvevőnek, nyerteseknek, akik a nyereményeiket postai úton fogják megkapni.

További sikereket kívánunk!

A Különdíjat a bábszínházzal együtt ünneplő, idén 30. életévét betöltő Mercs Máté Péter adta a következő személyes üzenettel:

“Kedves Zorka!
Mercs Máté Péter vagyok, a Vojtina Bábszínház bábszínésze. Gratulálok a festményedhez, igazán egyedi hangulata, színvilága van. A két kedvenc bábtechnikámon felül az egyik kedvenc állatomat, a rókát is megjelenítetted! Remélem a jövőben is sok rajzodat, festményedet küldöd le nekünk, hogy gyönyörködhessünk bennük! Találkozunk a következő előadáson!”

Komócsinné Soós Judit

felkészítő tanár

forrás: https://www.vojtinababszinhaz.hu/hir/rajzpalyazat-nyertesek_1

Download PDF