Hírek

Színházbérletes előadás

Az iskola 48 tanulója izgalommal teli várakozással érkezett a Csokonai Fórum Színházba január 10-én, hogy megnézze a Toldi című darabot. A bemutató előtt a Csokonai Fórum Színház impozáns belső tere lenyűgözte a diákokat.

A modern előadás a színház világát egy új dimenzióba emelte, amikor a fiatal színészek nem csak a szavak erejével, hanem különböző hangszerek és zenei elemek bevonásával is alkottak. A Toldi története a zene, a dal, a játék és a fantázia segítségével elevenedett meg előttünk.  Az ifjú küzdelme és a magyar irodalom egyik kiemelkedő alkotása mindvégig lekötötte a gyerekek figyelmét. A cselekmény lendületesen haladt előre, a drámai jelenetek izgalmasak voltak, és a humoros pillanatok feledhetetlenek maradnak.

Arany János méltán híres elbeszélő költeménye a Csokonai Fórum Színházban nemcsak szórakoztató volt, hanem irodalmi szempontból is gazdag élményt nyújtott a diákoknak.

Következő előadásra február 7-én, szerdán 14 órától kerül sor. Presser Gábor – Sztevanovits Dusán: A padlás című darabját tekinthetik meg színházbérleteseink.

szinhaz

Download PDF