EGYA Hírek

Bál a bringás gyerekekért

Az Ebesi Arany János Magyar-Angol Két Tanítási Nyelvű Általános Iskola Szülői Munkaközössége és az Ebesi Gyermekekért Alapítvány szervezésében, 2023-ban is megrendezésre kerül az ősz egyik legkedveltebb programja, a jótékonysági SULI-BÁL, melynek célja, a gyerekek kedvence, az iskolai bringatároló bővítése.

Élénken él még emlékezetünkben az a 2017 májusi nap, amikor átadásra került az iskola udvarán az egyik legnagyobb büszkeségünk, a 126 férőhelyes fedett kerékpártároló. A beruházás összköltségét, az akkori árakon közel 3,5 millió forintot, több mint két év alatt sikerült összegyűjtenünk.

Mivel az iskola tanulói szerencsére azóta sem hagytak fel ennek az egészséges és környezettudatos sport- és közlekedési eszköznek, a biciklinek a használatával, a tároló bővítése sürgető feladattá vált. Sajnos az energia- és alapanyag árak drágulásával ehhez a nem kis feladathoz újra minden lelkes támogatónk segítségére szükségünk van.

Hosszú távú megoldásként, terveinkben egy több mint 40%-os bővítés szerepel, amely a jelenlegi áron közel 3 millió forint költséget jelent (anyag költség + munkadíj + ÁFA + szállítási költség). Más források mellett a 2023-as évi 1%- os felajánlásokat is erre a célra fordítjuk, amelynek összege a NAV tájékoztatása szerint idén 1.107.504 Ft lesz. Mivel nagy értékű beruházásról van szó, lehetőséget biztosítunk támogatóink számára, hogy jelentősebb összegű felajánlás esetén, cégük/vállalkozásuk neve megjelenjen az iskola és az alapítvány elektronikus felületein, média megjelenéseiben illetve a kerékpártárolón elhelyezett tájékoztató táblán.

Reméljük a bál bevételéből elérjük célunkat, és 2024 tavaszán már gyermekeink többsége biztonságban helyezheti el bringáját az új tárolórészen! Kérjük ezért, hogy minél többen töltsenek el egy kellemes estét
velünk, és egyben támogassanak egy jó és hasznos ügyet!

A bál időpontja 2023. november 11. (szombat) 19 óra, helyszíne az Arany Oroszlán Étterem és Panzió. A vígasság ünnepi műsorral kezdődik, amelyben az iskola tanulói lépnek fel. Az éjszaka folyamán tombolasorsolás és meglepetés produkció is vár kedves vendégeinkre.

Belépőjegy ára: 9 500 Ft/fő, tombola 200 Ft-ért vásárolható a helyszínen. A szerencsések számos értékes nyereménnyel gazdagodhatnak, fődíj egy háromnapos wellness hétvége Gyulán.

Akik nem tudnak eljönni rendezvényünkre, pártolójegyek vásárlásával is segíthetnek.
Támogatásaikat a következő számlaszámra továbbíthatják:
MBH Bank 59900036-11014234
Köszönjük, hogy részvételükkel és felajánlásaikkal továbbra is az iskola segítői!

egya-bal-plakat_qr

A rendezvényről kép-, hang- és videófelvétel készül a Polgári Törvénykönyvben meghatározott nyilvános közéleti szereplésre és tömegfelvételre vonatkozó rendelkezések
 szerint. A felvételek elkészítésének célja a rendezvény megörökítése, valamint a szponzori felajánlások átadásának igazolása. Az elkészült felvételek az Iskola és az Alapítvány honlapján és közösségi felületein, valamint Ebes Községi Önkormányzat médiumaiban (Ebesi Hírlap, Ebesi TV) is közzétételre kerülhetnek. Amennyiben a felvételeken nem kíván szerepelni, kérjük, hogy erre vonatkozó igényét a jegyvásárlást megelőzően jelezze a szervezőknél. A jegy megvásárlása és a rendezvényen való részvétel a fenti feltételek elfogadását jelenti.

Ön kérdéseivel az adatkezelő képviselőjéhez fordulhat: Csiha László kuratóriumi elnök (Ebesi Gyermekekért Alapítvány 4211 Ebes, Széchenyi tér 5., ebesigyermekekertalapitvany@gmail.comhttps://www.egya.net). Amennyiben a személyes adatok kezelésével kapcsolatban észrevétele van, vagy úgy érzi, hogy jogsérelem bekövetkezésének veszélye áll fenn, Ön bejelentést tehet a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóságnál. A NAIH elérhetősége: 1374 Budapest, Pf.: 603. 1055 Budapest, Falk Miksa u. 9-11., ugyfelszolgalat@naih.hu, +36-1-3911400, www.naih.hu.  Jogainak vélt megsértése esetén az illetékes törvényszékhez is fordulhat. A pert az érintett – választása szerint – a lakóhelye vagy tartózkodási helye szerint illetékes törvényszék előtt is.
Download PDF