Hírek

Felvételi-Napközis Erzsébet Tábor

Még javában tombolt a nyár, amikor 2023. augusztus 21-25. között felvételi előkészítő tábort tartottunk a leendő nyolcadikosoknak.

Délelőttönként matematika , magyar, történelem és angol tantárgyakból interaktív foglalkozásokon vettek részt a tanulók, délutánonként pedig játékos, szórakoztató feladatokat oldottak meg . Kedden a Hajdú-Bihar Megyei Kereskedelmi és Iparkamara pályaválasztási szakembere és  pszichológusa látogatott el hozzánk . A nyár legmelegebb hetén nagyon várták a földesi strandolást, élvezték a társasjáték – partit, Nerf-csatát , programozást, kulcstartó készítését  is.

 A Zsongvölgyi Hagyományőrző Haditorna Egylet haditorna bemutatót tartott, melyen kipróbálhattuk a középkori fegyvereket és közös táncon is részt vettünk.  A tankonyhában a nagy meleg ellenére finom sütiket készítettünk. A gyerekek idén is Erzsébet – tábor logójával ellátott pólót festettek, számháborúztak és kincskereső játékot játszottak.

Az egy hét még jobban összekovácsolta a nyolcadik évfolyamot és reméljük hozzájárultunk a tanulók sikeres felvételijéhez.

,,Tanárnéni, nagyon jó volt ez a tábor! Jöhetünk jövőre is? ’’ ezekkel a szavakkal búcsúztak a tábor végén.

 A tábort tartó tanárok: Arany Edina, Csiha László, Katona Erika, Kása Sándor,  Kissné Lantos Éva, Németi Jánosné , Trefán Gabriella és Tálas Enikő

Munkájukat köszönjük!

Download PDF