EGYA Hírek

Újra, újra SULI-BÁL!

Nagy örömünkre szolgált, hogy két év kihagyás után újra megrendezhettük az Ebesi Arany János Magyar-Angol Két Tanítási Nyelvű Általános Iskola Szülői Munkaközössége és az Ebesi Gyermekekért Alapítvány közös szervezésében a 2022-es SULI-BÁL-t.

A jelenlegi nehéz körülmények között jelentős eredménynek tartjuk, hogy idén a szülők és pedagógusok ismét egy remek estét tölthettek együtt, egy nemes cél érdekében. Köszönet illeti elsősorban azokat, akik megtiszteltek bennünket és részt vettek rendezvényünkön!

Ebben az évben is színvonalas műsorral kezdődött az este:

Nyüvedi Nándor tehetséges 5. osztályos tanuló szóló fuvola előadásával, majd felkészítő tanárával, Kerekes-Rácz Éva tanárnővel két, közösen előadott darabjával mutatkozott be. A következő fellépő Bérczes Mihály zongora tanár volt, aki idén augusztusban New Yorkban egy versenysorozat díjátadó gáláján is megmutathatta már tehetségét. Utolsóként iskolánk volt tanulója Sándor Szilvia és partnere Szmolka Tamás fergeteges versenytánc bemutatóját élvezhettük. Bár még csak négy hónapja táncolnak együtt mégis számos rangos táncversenyen értek már el eredményeket.

Az est során a finom ételekről és a kellemes vendéglátásról az Arany Oroszlán Panzió és Étterem csapata, a remek hangulatú zenékről Mészáros István gondoskodott.

Meglepetés produkcióként az iskola pedagógusainak humoros kisfilmje szórakoztatta az egybegyűlteket.

Végezetül egy igazi retró diszkóban, mindenki örömére, hajnali háromig állt a bál.

Reméljük jövőre is találkozunk!

A bál bevétele idén 766.600 Ft volt, melyet ebben a tanévben az iskola udvarán lévő fedett kerékpár tároló bővítésére, az alsós udvarra fából készült szabadtéri pavilonok valamint a tornaszoba sportpadlójának kialakítására fordítunk.

Külön köszönet fő támogatónknak, Dzsudzsák Balázsnak!

Nagylelkű adományozóink:

Cambridge Nyelviskola – Csiháné Pálinkás Krisztina, Arany Oroszlán Panzió és Étterem, Keter Kft., Debreceni Lövészsuli – Pető László, Ebesi Százas bolt – Krivács Brigitta, Hungarospa Hajdúszoboszló Zrt., Benedek Elek Óvoda és Bölcsőde, Jetta virágüzlet, Iskolai Büfé – Deczkiné Szilágyi Barbara -, fagylaltozó – Deczki Tamás, No1 – Szépítőszalon Hajdúszovát, Bekkerné Zoványi Kinga – Babajárgány, DVSC

Pénzbeli adományozóink (10 000 Ft-ot meghaladó értékben):

Bekker Roland, Csapó Éva, Farmasi Zalán, Fazekasné Rusinczki Mónika, LS Menedzser Kft., Mogyorós Sándor, Nagyné Győrfi Emese, Szabóné Karsai Mária, Szoboszló COOP, Szentesi Zsolt, Tóth Ilona.

Lánczky Ágnes
kuratóriumi tag

Download PDF