Hírek

Egy vagány csapat zánkai kirándulása

2022. szeptember 21-én, a hajnali vonattal indult a 4. a osztály Zánkára. A korai indulás ellenére mindenki izgatottan és jókedvvel topogott a hajdúszoboszlói vasútállomáson, hogy elinduljunk az Erzsébet tábor őszi ottalvós osztálykirándulására.
A vonatozás már maga egy kaland volt. Nagyon hősiesen viselték a gyerekek a késéseket, átszállásokat, vagon meghibásodásokat. De amint begurult a vonatunk Zánkára kárpótolt minket a napsütéses időjárás és a gyönyörű környezet. Dotto vonat vitt minket a szállásunkra ahol ebéd után elfoglaltuk a “kék” lakórészünket. Délután Dotto-val levonatoztunk a Balaton partra ahol sétahajókáztunk. A strandról gyönyörködtünk az őszi tó szépségében, üzeneteket hagytunk a homokban. Vacsora után egy koncerten buliztunk. Másnap vidám csapatépítő játékon vettünk részt, majd ebéd után az egész osztály focizott a tábor közös nagy terén. Este a fergeteges buliban önfeledten táncoltunk.
Utolsó nap szomorúan csomagoltunk össze, de ezzel még a kalandjaink nem értek véget. Balatonfüred volt a következő célállomásunk. Végigsétáltunk a Tagore sétányon ahol ugyancsak elkápráztatott bennünket a tó szépsége. A finom ebéd után vásároztunk a sétányon. A hazafelé vonatozásunk megint nem volt kalandoktól mentes de nagyon hősiesen viselte az osztály a megpróbáltatásokat. Rengeteg élménnyel és a késői érkezés ellenére vidáman érketünk meg az ebesi vasútállomásra. Ezt a 3 napot örökre a szívünkbe zártuk. Köszönjük a sok segítséget, az iskolánknak melyet a szervezés során kaptunk, a szülőknek, hogy elengedték a gyerekeket erre a hosszú útra, s lehetővé tették számunkra a kirándulást, Betti néninek, hogy eljött velünk és mindenben segítségünkre volt.

Vagány csapat osztályfőnöke: Nati néni

Download PDF