Hírek

Ebesi Próbavizsga Verseny

2022. április 9 és 13 között került megrendezésre az immáron hatodik Ebesi Próbavizsga verseny. A Berettyóújfalui Tankerületi Központ jóvoltából 50 általános, és középiskolás tanuló vehetett részt a versenyen a megye 11 iskolájából ingyenesen.

Az előző évhez hasonlóan idén is online versenyt tartottunk a diákok egészségét szem előtt tartva. A résztvevő tanulók BME középfokú próbavizsgán mérhették össze tudásukat. A verseny lebonyolítója és szakmai partnere a Debreceni Cambridge Nyelviskola Oktatási-és Vizsgaközpont egy ingyenes komplex középfokú nyelvvizsga lehetőséget ajánlott fel fődíjként az első helyezett számára. A második és harmadik helyezett tárgyjutalomban részesül.

Idén először 35 ebesi tanuló versenyen kívül vett részt a próbavizsgán. Az ő részvételüket az angol nyelvi munkaközösség közreműködésével a Cambridge Nyelviskola biztosította.

A verseny helyezettjei:
1. Lupó Patrik – Medgyessy Ferenc Gimnázium, Művészeti Szakgimnázium és Technikum,
felkészítő: Kokas Marianna
2. Tóth Gergő – II. Rákóczi Ferenc Ált. Isk., Hunyadi Mátyás Tagiskolája,
felkészítő: Balogh Tamás
3. Varga Luca Dóra – Thököly Imre Két Tanítási Nyelvű Általános Iskola,
felkészítő: Almássyné Hegedűs Erika

A vizsgán résztvevő összes tanuló e-mailben kap értesítést az elért egyéni eredményéről, így azok, akik 60% fölött teljesítettek, akár már a májusi éles vizsgára is jelentkezhetnek.

Gratulálunk a helyezetteknek és a felkészítő tanároknak! Sok sikert kívánunk az éles vizsgán is!
Üdvözlettel,

az idegen nyelvi munkaközösség és

Csiháné Pálinkás Krisztina (Cambridge Nyelviskola ügyvezető)

 

Download PDF