Hírek

Továbbra is Hajdú-Bihar Megyei Kormányhivatal Hajdúszoboszlói Járási Hivatal Népegészségügyi Osztálya rendelhet el karantént

Tisztelt Szülők!

Tájékoztatom önöket, hogy továbbra is Hajdú-Bihar Megyei Kormányhivatal Hajdúszoboszlói Járási Hivatal Népegészségügyi Osztálya rendelhet el karantént – akár osztály, akár tanuló esetében – az orvosok által lejelentett igazolt covid adatok és kontaktkutatás alapján!

karantén elrendelése így – akár osztály, akár tanuló esetében – nem az intézményvezető és nem a tankerületi igazgató hatásköre!

Korábban tájékoztattam önöket, hogy az iskola Intézkedési Terve 2022. január 15-től változott!

Fontos kiemelni, hogy ha egy tanuló esetében a COVID-19 fertőzés igazolódik, akkor az érintett osztályban a jelenléti munkarend szerinti nevelés-oktatás változatlanul folytatódik azzal, hogy az érintett tanulóval egy osztályba/csoportba tartozó tanulók közül azok, akik oltottak, személyesen vesznek részt az oktatásban, míg a nem oltott tanulók 5 napig karanténba kerülnek!

Fontos kiemelni továbbá, hogy az érintett intézményben vagy csoportban az eddigiekhez hasonlóan kizárólag az Oktatási Hivatal rendelhet el rendkívüli szünetet!

Kérem, hogy ismerjék meg a dokumentumot!

Kérem, ahogy a dokumentum is tartalmazza, hogy csak hiteles forrásokból tájékozódjanak!

Szűcs Norbert

intézményvezető

További részletek:

Iskolánk 2022. január 15-től érvényes Intézkedési Terve

Nemzeti Népegészségügyi Központ, vagy közvetlenül: Nemzeti Népegészségügyi Központ Eljárásrend

Download PDF