Hírek

A 2021. évi Digitális munkarend tapasztalatainak kérdőívei

Tisztelt Szülők! Kedves Tanulók!

A koronavírus járvány elleni minél hatékonyabb védekezés érdekében a Kormány 2021. március 8-ától elrendelte az iskolákban a tantermen kívüli, digitális munkarendre való átállást.

A 177/2021. (IV. 15.) kormányrendelet értelmében az iskolánkban 2021. április 19-vel befejeződik a tantermen kívüli, digitális munkarend az alsó tagozaton, míg a felső tagozatosok 2021. május 9-ig digitális munkarendben tanulnak tovább.

Szeretném megköszönni Önöknek, hogy ebben a mindannyiunk számára nagy kihívást jelentő helyzetben helytállásával és támogatásával segítette gyermekét, gyermekeit abban, hogy iskolai feladataikra, a tanulásra tudjanak koncentrálni.

Nagyon szépen köszönjük az elmúlt időszakban kapott pozitív visszajelzéseket a munkánkkal kapcsolatban.

A kialakult helyzetben bevezetett digitális munkarendhez ismét sikerült mindenkinek alkalmazkodnia és tanulóink sikeresen – többségében kiemelkedően – teljesítik a tanév követelményeit a digitális oktatási környezetben is.

Szeretnénk azonban ismét visszajelzést kapni az elmúlt időszakban végzett munkánkról, az iskola digitális munkarendjéhez kapcsolódó tapasztalatokról. Ezért újra elkészítettünk egy 3 – 8. évfolyamosoknak szóló tanulói és egy szülői (1 – 8. évfolyam) kérdőívet. Kérjük, hogy segítsétek, segítsék munkákat a kérdőív kitöltésével és építő jellegű tapasztalataik megosztásával.

A kérdőívek kitöltési határideje: 2021. április 26. (hétfő) reggel 8 óra

A kérdőívek elérhetősége:

Tanulói kérdőív (3-8. évfolyam)

Szülői kérdőív (1-8. évfolyam)

A kérdőív Google fiókkal való belépést igényel.

Szűcs Norbert

intézményvezető

Download PDF