Hírek Pályázatok

Szakmai nap és kiállítás megnyitó

Harmadik alkalommal rendeztünk Bázisintézményi Szakmai napot a Fogyasztói tudatosságra nevelő hónapunkhoz kapcsolódóan. November 13-án a megye érdeklődő pedagógusainak tartott interaktív előadást Tóthné Leiter Júlia és Katona Erika tanárnő. Vendégeink az ebesi óvodából, a Lilla téri iskolából, Józsáról, Hajdúnánásról, a Bethlen Gábor Közgazdasági Szakgimnáziumból és a Csokonai Gimnáziumból érkeztek. Az előadás után következett a kiállítás megnyitó, amelyen helyi gyerekek is részt vettek.

A GONDOLD ÚJRA! hulladékból kreatív tárgyak című pályázatot 4. éve rendezzük meg a Fogyasztói tudatosságra nevelési hónapunk egyik fontos eseményeként. Harmadik éve pedig Bázisiskolai programként a megye pedagógusainak is lehetőséget biztosítunk alkotásaik beküldésére és kiállítására.

Nagy örömünkre egyre többen csatlakoznak felhívásunkhoz és már vannak visszatérő pályázóink is. Bagossy Sándor művésztanár   és Komócsinné Soós Judit rajztanárnő  bírálta el a kiállított tárgyakat. Nehéz dolguk volt a sok érdekes, hasznos és kreatív munka közül kiválasztani a díjazottakat. Végül a forma, technikai kivitelezés, a színvilág, a belefektetett munka együttes figyelembe vételével született meg a zsűri szubjektív véleménye. Katona Erika megnyitó beszéde után Szűcs Norbert intézményvezető adta át a KLIK támogatásával megvásárolt ajándékokat és az elismerő okleveleket.

Alkotó pedagógusok

Elismerő oklevélben részesültek a következő pedagógusok:

Darnainé Végvári IlonaLeiter MártaTruczkainé Kovács Edit (Benedek Elek Óvoda és Mini Bölcsőde, Ebes)

 Dóróné Balázs Katalin (Thököly Imre Két tanítási Nyelvű Általános Iskola, Hajdúszoboszló)

 Szöllősiné Szilágyi Erzsébet (Thaly Kálmán Utcai Óvoda, Debrecen)

Batta KatalinNagy AnitaParlaginé Tolnai Hajnalka (Ebesi Arany János Magyar-Angol Két Tanítási Nyelvű Általános Iskola és AMI)

Elismerő oklevélben és ajándékcsomagban részesültek:

III. díj  Enyedi Zsuzsánna (Hajdúhadházi Városi Óvoda) és

              Vargáné Hari Krisztina (Berettyóújfalui József Attila Általános Iskola és AMI)

II. díj  Martinek Ágnes (Hajdúnánási Református Általános Iskola)

I.díj  Érckövi Katalin (Ebesi Arany János Magyar-Angol Két Tanítási Nyelvű Általános Iskola és AMI)

 Alkotó gyerekek

Különdíjat kapott régi falusi népiskolai makettjéért az évek óta színvonalas munkákkal pályázó Kézműves szakkör Kádárné Domán Gyöngyi néni vezetésével

I. díj Az 5. a osztály

II. díj Kiss Dániel 5.b

III. díj Egri Kincső 6.b; Szűcs Rebeka 5.b

Oklevelet kaptak a következő pályázó gyerekek:

Kima Regina és Szilágyi Szonja 4.a; Tasnádi Gréta és  Csige Mercédesz 4.a; Szabó István és Kádár Jenő 4.b; Fekete Kevin 4.a;  Almási Dalma és Németh Vivien 4.b; Szekercés Nóra és Tarcsi Réka 2.a,b; Nagy Zsuzsanna 6.b; Nagy Kitti 5.b

A képre kattintva galéria nyílik

img_20191113_145558

Download PDF