Hírek

Halloween party

2019. november 8-án az Idegen nyelvi munkaközösség és a Diákönkormányzat Halloween party-t szervezett. A tanulók jelmez- és tökfaragó versenyre jelentkezhettek. Nem volt könnyű munkája a zsűrinek, hiszen ötletes és valóban rémisztő kosztümöket kellett értékelniük és nagy örömünkre sokan vettek részt.

A jelmezversenyen I. helyezést értek el Szabó Dominik (6. b) és Szabó Marcell (2. b), akik horrorbohócnak öltöztek fel. II. helyezett lett Krivács Zsófia (5. a) madárijesztő jelmezével és a III. helyet szerezte meg Fábián Alexa (3. b) zombinak maszkírozva. A tökfaragó versenyt Vigh-Pákozdi Zalán (1. a) nyerte, aki ötletes és mesterien elkészített művel jelentkezett a versenyre. A helyezettek ajándékcsomagokat vehettek át a zsűritől.

A programot színesítette a jósda, a játszóház, a szellemvadászat és az arcfestő műhely. A zenét az iskolarádió csapata szolgáltatta. Nemcsak az idegen nyelvi munkaközösség és a Diákönkormányzat tagjai, hanem más munkaközösség tagjai is besegítettek a parti lebonyolításában, amit köszönettel vettünk. Külön köszönjük az ebesi kispolgárőröknek a rendezvény alatti segítő közreműködésüket.

A rendezvény költségeit a Berettyóújfalui Tankerületi Központ biztosította.

A képre kattintva galéria nyílik.

img_6542

Download PDF