Hírek

Kakaó- party az iskolában

2019. április 06-án iskolánk beiskolázási tájékoztatót, Kakaó-partyt szervezett leendő első osztályos tanulóknak és szüleiknek.

A vidám lufikkal díszített bejáratnál a megilletődött kis elsősöket kedves tanító nénik és jelmezbe öltözött tanulók fogadták és átadták az ajándékul szánt húsvéti csoki tojásokat. Az iskola ebédlőjében volt a gyülekező, majd itt hallgatták meg a gyerekek az iskola tanulóinak rövid műsorát.  Ezt követően a gyerekek három csoportban vehettek részt az érdekes foglalkozásokon. A kézműveseknél tavaszi virágot készítettek, a tornateremben izgalmas akadálypályával kellett megküzdeniük, a táncteremben pedig a robotika szakkörösök mutatták be érdekesek robotjaikat. Ez idő alatt a szülők tájékoztatót kaptak a beiskolázással kapcsolatos tudnivalókról, betekintést nyerhettek az iskolában folyó munkába. A program zárásaként megvendégeltük vendéginket pogácsával, teával a gyerekeket pedig az elmaradhatatlan kaláccsal és kakaóval. A napot vidám táncházzal, népi játékokkal zártuk le.

Bízzunk benne, hogy ez a nap segítette a gyerekek beilleszkedését az iskolába, és hozzájárult ahhoz, hogy örömmel és jókedvvel várják majd az első tanítási napot szeptemberben.

A képre kattintva galéria nyílik.

kakao_party

Download PDF