Hírek

Tankerületi Pedagógusnap 2018

Ebes adott otthont a Berettyóújfalui Tankerületi Központ által immár második alkalommal megszervezett Tankerületi Pedagógusnap rendezvényének.

A település és az iskola életében először fordult elő, hogy vendégül láthattuk a megye 41 intézményvezetőjét és a tankerület munkatársait, ezért nagyon örültünk és kiemelten készültünk, hogy megmutassuk magunkat.

Az ünnepség a Művelődési Házban került megrendezésre, ahol az iskolánk növendékei mutatták be köszöntő műsorukat. Kapornai Judit Tankerületi Igazgató Asszony beszédében Vörösmarty Mihály: Gondolatok a könyvtárban című versének részletével fogalmazta meg a mai kor pedagógusának hitvallását, feladatát.

A műsort követően vendégeink látogatást tettek az Ebesi Arany János Magyar-Angol Két Tanítási Nyelvű Általános és Alapfokú Művészeti Iskolában, Ebes Községi Önkormányzat hivatali épületében és a Széchényi Ferenc Tájmúzeumban, ahol bemutatásra kerültek a település fejlődésének állomásai, értékei és jövőképe.

Köszönöm Ebes Község Önkormányzatának, Szabóné Karsai Mária polgármester asszonynak valamint Ebes Kulturális Közhasznú Nonprofit Kft. vezetőjének Eignerné Bartusz Andreának, hogy segítségünkre voltak, hogy a tankerület munkatársai Ebesen tölthették ezt a csodálatos napot és megismerhették a településünket.

További részletek az alábbi honlapon: http://kk.gov.hu/pedagogusnap-2018

Szűcs Norbert

intézményvezető

Download PDF