Hírek

Ballagás

Búcsúzás. Az életben többször eljön az a pillanat, hogy le kell zárni valamit. Június 17-én a nyolcadikosok számára is eljött, hisz középiskolába készülvén muszáj volt lezárni általános iskolás éveiket. Ballagási műsor keretében búcsút vettek tanáraiktól, diáktársaiktól az iskolától és köszönetüket fejezték ki szüleiknek is. Mindannyiójuknak kívánjuk, hogy érezzék jól magukat az új iskolájukban és sikerrel vegyék az előttük álló akadályokat!

Búcsúzik:

a 8.a osztály
Al-Ghazali Raydan; Bódi Fruzsina; Bordás Edina; Bordás Fanni; Dér Zsombor Zsolt; Gyányi Szabina Adrienn; Győrfi Bianka; Kerekes Tibor; Kiss Zoltán; Mészáros István; Nagy Viktória; Sánta Márk; Szatmári László; Szőke Zoltán István; Takács Gergő; Takács Tamara; Tasnádi Richárd; Thuri Enikő; Vattai Levente

18700081_1744610838888810_4376942706342989481_n

a 8.b osztály
Becskereki Bence; Csiszár Viktória; Csizi Ildikó; Csorvási Réka; Fodor Norbert; Kovács Krisztofer; Laczkó Dániel Ferenc; Nagy Dávid; Nagy Vivien Lili; Nyüvedi Nóra; Palcsu Zalán; Szabó Nikolett; Szabó Orsolya; Szabó Péter Attila; Tasnádi Kinga Ivett; Venter Kitti; Zelenák Norbert; Zlehovszky Renáta

18698043_1744610762222151_2368932025779642210_n

A ballagáson az Ebesi Polgárőrség elismerő oklevelét vehette át: Mészáros István, Vattai Levente, Fodor Norbert, Palcsu Zalán, Szabó Péter, Zelenák Norbert.
Az elmúlt években nyújtott közösségi munkájáért oklevelet és jutalomkönyvet kapott: Raydan Al-Ghazali, Sánta Márk, Szabó Orsolya.
Kiemelkedő sportsikereiért oklevél és jutalomkönyvben részesült: Takács Tamara.
Jeles tanulmányi eredményt ért el és jutalomkönyvben részesült: Nyüvedi Nóra.
A művészeti tagozaton nyújtott kiemelkedő teljesítményéért és az Ebesi Polgárőrségben végzett munkájáért tárgyjutalmat kapott: Szőke Zoltán István.
Az iskolai diákönkormányzatban végzett munkájáért, valamint jeles tanulmányi eredményéért oklevél és tárgyjutalomban részesült Csizi Ildikó.
Nagy Vivien Lili 8 éven keresztül kitűnő bizonyítvánnyal örvendeztette meg a szüleit, ezért a nevelőtestületünk őt díszoklevélben és könyvjutalomban részesítette.
Csorvási Réka, aki több éven keresztül a diákönkormányzat aktív tagja volt, Ebes Ifjú Tálentuma és 8 éven keresztül kitűnő bizonyítványt vitt haza, ezért a nevelőtestületünk dicsérete mellett, javaslatunk alapján a Berettyóújfalui Tankerület Igazgatója is elismerésben részesítette őt díszoklevélben és könyvjutalomban.
A Bagossy Sándor tanár úr egyedi alkotását, az Arany-díjat a nevelőtestület az elmúlt nyolc évben végzett kiemelkedő tanulmányi és művészeti munkájáért Kiss Zoltán tanulónak ítélte oda.

Köszönjük a szülői munkaközösségben végzett munkáját Szatmáriné Nagy Anita, Thuriné Szabad Tünde, Nagyné Vezendi Erzsébet, Sánta Zsolt és Csizi Sándorné, Csorvási Sándorné, Nagyné Kovács Mária, Nyüvedi Sándorné, Szabó Ferenc és Szabó Ferencné szülőknek.

A negyedik ízben átadásra kerülő,  Bagossy Sándor tanár úr egyedi alkotását, az Arany-díjat a nevelőtestület ebben az évben is megosztva: Kathiné Sárkány Noémi tanítónőnek és Dr. Rácsai Lajosné tanítónőnek és Tóthné Leiter Júlia tanárnőnek ítélte oda.

A ballagáson készült fényképek

Download PDF