Hírek Versenyek

Kalandos Verseny

Kalandos verseny

A Pannon-Literatúra Kft. (Szalay Könyvek) egy különleges versenyre invitálta a kellően bátrakat az iskolánkból is, hogy legjobb barátaikkal együtt éljenek át egy újszerű, izgalmas kalandot.

A VERSENY CÉLJA: A szövegértő olvasás, valamint a csapatmunka játékos formában történő fejlesztése az általános iskolák alsó és felső tagozatában. Iskolánkból 2. évfolyamról 3 csapat, 3. évfolyamról 3 csapat, 5. évfolyamról 2 csapat, 6. évfolyamról 4 csapat szállt be a kalandba.
A versenyen való részvétel feltétele a korcsoport feladataihoz tartozó könyv megvásárlása volt, melynek vételára 1500 Ft/fő. Korosztályonként a legjobb öt csapat (tehát összesen tíz), az országos döntőben teheti magát próbára, ahol a feladatok mellett szórakoztató programokkal, fürdőzéssel, titkos szobával, kincskereséssel várja őket a Szalay Könyvek.kalandos-verseny

DÍJAZÁS

  • A verseny fődíja korcsoportonként egy-egy kirándulás az ausztriai Family Kalandparkba (familypark.at), utazási költséggel, belépővel és teljes ellátással a győztes csapatok minden tagja, valamint patronáló tanáraik és egy általuk választott személy számára.
  • Azok közül a csapatok közül, akik mind a 12 feladatot megoldják, kisorsolnak egy kirándulást az ausztriai Family Kalandparkba, utazási költséggel, belépővel és teljes ellátással a győztes csapatok minden tagja, valamint patronáló tanáraik és egy általuk választott személy számára.
  • Korcsoportonként az első helyezett csapatok tagjai egy-egy légvárral, bohóccal, vattacukorral, arcfestéssel stb. megrendezésre kerülő gyereknapot nyernek iskolájuk számára, valamint a legtöbb diákot delegáló iskola (mind számban, mind százalékban) szintén egy-egy ingyenes gyereknappal lesz gazdagabb.

Sokáig sorolhatnám a nyereményeket, még sok-sok értékes nyeremény vár gazdájára.

Március 2-án iskolánkba látogatott a Szalay Könyvkiadó egyik munkatársa, aki megjutalmazta, 1-1 karkötővel a csapataink tagjait eddigi munkájukért, illetve a segítő pedagógusokat 1-1 értékes könyvvel.

További sok sikert kívánok iskolánk csapatainak. Kalandra fel!

Dzsudzsák Natália

patronáló pedagógus

Download PDF