Hírek

Veréb tábor 2021. augusztus 18-19.

Ezen a két napon nagy lelkesedéssel és izgalmas várakozással gyülekeztek leendő elsős tanulóink és szüleik az iskola ebédlőjében. Sokan először lépték át az iskola kapuját és tették meg az első lépéseket szüleik féltő irányításával az iskola falai között. A leendő 1. osztályban tanító tanítóink és a művészeti tagozat tanárai nagy szeretettel és érdeklődő kíváncsisággal fordultak a kis gyermekek felé.

A tábor programjában számtalan iskolai tevékenységet mutattunk meg, sok iskola helyiséget fedezhettek fel a leendő 1. osztályosok. Váltogatták egymást a magyar, matematika, angol, testnevelés foglalkozások. Ízelítőt kaphattak az iskolánkban folyó művészeti oktatásból, láthattak hangszereket, énekeltek, rajz foglalkozáson emléktárgyat készítettek, dráma és néptánc foglalkozáson jó hangulatban játszhattak.

Köszönöm lelkes munkáját a Veréb táborban segítő munkatársaknak: Galgóczi Éva, Varga Fruzsina, Parlaginé Tolnai Hajnalka, Kulcsárné Toroczkai Dóra, Tamássy Zoltán, Kis Mónika Beáta, Batta Katalin, Bérczes Mihály, Komócsinné Sós Judit, Bálintné Bagdi Ibolya, Makainé Rácz Borbála, Szabó Zsolt tanítóknak és Karacs Judit, Dománné Kis Gyöngyi pedagógiai asszisztensnek.

Zelizi Mária

munkaközösségvezető

Download PDF