Hírek

Az iskola aktuális járványügyi adatai (6. hét)

Tisztelt Szülők!

Iskolánk továbbra is fontosnak tartja, hogy az előttünk álló időszakban a szülők hiteles forrásból értesítve, tájékoztatva legyenek a veszélyhelyzet ideje alatt a bennünket érintő legfontosabb adatokról.

Az alábbi linken az aktuális hétre napi bontásban megtekinthető az igazolt koronavírus fertőzött tanulók, a karanténba került tanulók száma osztályonkénti bontásban is, valamint az igazolt koronavírus fertőzött dolgozók és  karanténba került dolgozók száma. Korábban erről az osztályfőnökök nyújtottak  az érintett osztályok számára tájékoztatást.

A link innen érhető el: COVID-19 adatok

Szeretném ismét felhívni a figyelmet, hogy az INTÉZKEDÉSI TERV alapján a szülő köteles az iskolát értesíteni, ha a gyermekénél koronavírus gyanú vagy igazolt koronavírus fertőzés van az igazgato@arany-ebes.edu.hu email címen!

Nyomatékosan kérjük az iskola közösségéhez tartozók figyelmét továbbra is, hogy hiteles forrásokból tájékozódjanak. Az oktatással kapcsolatos híreket a www.kormany.hu és a www.oktatas.hu felületein kell követni. Iskolánk honlapja: http://ebesarany.hu/

Szűcs Norbert

intézményvezető

Download PDF