EGYA Hírek

Összefogásból jeles

Az ebesi iskolások ügyének támogatói most sem tétlenkedtek.

 

Iskolánkban a tanév megkezdését követően, szeptember közepén merült fel az igény, hogy a járványhelyzet miatt 3 darab nagy teljesítményű kézfertőtlenítőre és egy mikrohullámú sütőre is szükség lenne. A nagy kapacitású, állványos fertőtlenítő adagoló készülékek gördülékenyebbé teszik a gyerekek  beérkezését és a fenntartásuk is nagyon költséghatékony. A meglévő mellé vásárolt további mikrohullámú sütő az ebédlőben a sorban állás csökkentését teszi lehetővé.

 Alapítványunk azokhoz a szülőkhöz, magánemberekhez fordult felhívással, akik eddig is támogatták munkánkat de nagy örömünkre most is új adományozókkal bővült ez a kör.

Már a kérés elhangzásának napján érkeztek felajánlások és pár nap alatt összegyűlt a kívánt összeg, még fertőtlenítő folyadékra is jutott belőle.

Köszönjük az adományozóknak a gyors és önzetlen közreműködést:

Dzsudzsák Balázs 70.000 Ft; Deczki család 52.000 Ft; Makai Péter 52.000 Ft; Szilágyi Hanna 10.000 Ft; Debreceni Lövészsuli 10.000 Ft; Dajka Edit 10.000 Ft; Szoboszlai Judit Erzsébet 10.000 Ft; Zagyva Imre Zsolt 1000 Ft

A képek tanúsága szerint a gyerekek október 09-én nagy örömmel vették birtokba a készülékeket.

Köszönettel várjuk továbbra is azokat a támogatókat, akik szeretnének tenni az ebesi gyerekekért. Felajánlásaikat a Takarékbank Zrt. 59900036-11014234 számlaszámra lehet befizetni.

az Alapítvány Kuratóriuma

Download PDF