Hírek Pályázatok

Alkotói pályázat: Gondold újra!

 Hulladékból kreatív tárgyak az újrahasznosítás jegyében

 

Az Ebesi Arany János Magyar-Angol Két Tanítási Nyelvű Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola, a „Fogyasztói tudatosságra nevelő iskola”, az „Örökös Ökoiskola”, az „Energiahatékony Iskola 2020” és az Oktatási Hivatal Bázisintézménye címek tulajdonosa, alkotó pedagógusok részére pályázatot hirdet, melyre hulladékok hasznosításával készült kreatív tárgyakkal lehet nevezni.

A tárgyak beküldési határideje az iskolába: 2020. november 9.

Cím: 4211 Ebes, Széchenyi tér 5.

Az alkotások bármilyen hulladékból készülhetnek. Egy pedagógus több tárggyal is pályázhat. Az alkotásokat a pályázatot hirdető intézményben ötletesség, kivitelezés és hasznosság alapján bírálja el egy háromtagú szakmai zsűri.

A pályázókat elismerő oklevéllel, valamint az első három helyezettet ajándékcsomaggal jutalmazzuk. A beküldött munkákat az iskolában, a novemberi „Fogyasztói tudatosságra nevelési hónap” keretében megrendezésre kerülő „Gondold újra!” virtuális kiállításon bemutatjuk.

A kiállításról készült kisfilm linkjét az iskola honlapján tekinthetik meg november hónapban. A díjazott pedagógusoknak az ajándékokat eljuttatjuk.

A pályázatra beküldött tárgyakat, amennyiben igénylik, az alkotók visszakapják.

További információ: tothne.leiterjulia@arany-ebes.sulinet.hu

Download PDF