Hírek

Általános magatartási szabályok koronavírus járvány idején

Tisztelt Szülők!

Kedves Gyerekek!

Az Operatív Törzs összeállított egy általános szabályrendszert, amely tömören összefoglalja azokat a magatartási szabályokat, amelyeket a koronavírus járvány idején a különböző élethelyzetekben érdemes betartani. A szabályrendszert az alábbi linken lehet letölteni: Általános magatartási szabályok koronavírus járvány idején

Szeretném ismét felhívni a figyelmet, hogy az Intézkedési Tervünk alapján a szülő köteles az iskolát értesíteni, ha a gyermekénél koronavírus gyanú vagy igazolt koronavírus fertőzés van az igazgato@arany-ebes.sulinet.hu email címen!

Tájékoztatom továbbá önöket, hogy az Intézkedési Terv a jövő hét folyamán módosulni fog, mert 2020. október 1-jétől  a 431/2020. (IX. 18.) Korm. rendelete alapján az iskolákba csak testhőmérséklet-mérést követően lehet belépni, a lázas gyermeket el kell különíteni és a szülőt, gondviselőt haladéktalanul értesíteni kell.

Nyomatékosan kérem továbbra is az iskola közösségéhez tartozók figyelmét, hogy hiteles forrásokból tájékozódjanak (https://koronavirus.gov.hu/#/). Az oktatással kapcsolatos híreket a www.kormany.huwww.oktatas.hu és az http://ebesarany.hu/ felületein kell követni.

Vigyázzunk egymásra, hogy hosszútávon megvédhessük gyermekeinket a kór hatásaitól, ezzel biztosítva a hagyományos tanrend szerinti működésünket.

Szűcs Norbert

intézményvezető

Download PDF