Hírek

Újra sikeresen pályáztunk az Oktatási Hivatal Bázisintézménye cím elnyerésére

Tisztelt Szülők! Kedves Érdeklődők, Partnereink és Támogatóink!

2017 után idén újra pályázatot nyújtottunk be szakmai programjainkkal az Oktatási Hivatalhoz, hogy elnyerjük és 3 év után tovább viselhessük az “Oktatási Hivatal Bázisintézménye” címet.

„Az Oktatási Hivatal bázisintézménye” cím elnyerésére kiírt pályázat eredményeként 356 köznevelési és szakképző intézmény, tagintézmény került kiválasztásra országosan.

A pályázaton eredményesen szereplő intézményekkel az Oktatási Hivatal – az aláírás napjától 2023. június 15-ig tartó időtartamra szóló – Együttműködési megállapodást köt. A kiválasztott intézmény az Együttműködési megállapodás aláírásának napjától használhatja „az Oktatási Hivatal bázisintézménye” címet.

Örömmel értesítek minden érdeklődőt, hogy „Az Oktatási Hivatal bázisintézménye” cím elnyerésére meghirdetett pályázat eredménye, hogy az

Ebesi Arany János Magyar-Angol Két Tanítási Nyelvű Általános Iskola és

Alapfokú Művészeti Iskolát érdemesnek ítélték az

“Oktatási Hivatal Bázisintézménye” cím viselésére további 3 évre!

Hajdú-Bihar megyében 32 intézmény viselheti a címet, akik között 9 általános iskola található és velünk együtt csupán 2 vidéki általános iskola szerepel a listán!

A cím elnyerésével iskolánk a Hajdú-Bihar megyében működő köznevelési intézmények pedagógiai eredményességének növelését támogatja úgy, hogy megosztja a már működő jó gyakorlatait, helyet és lehetőséget biztosít a műhelymunkák, bemutató órák, versenyek, továbbképzések számára, bázisintézményi tevékenységünkkel katalizáljuk a pedagógiai szakmai közélet fejlődését, valamint elősegítjük a POK által biztosított pedagógiai-szakmai szolgáltatásokhoz való méltányos hozzáférést.

A cím újbóli elnyerésével és a vele járó szélesebb körű szakmai munkával a következő évekre továbbra is biztosított az intézményünk és pedagógusaink további fejlődése, valamint lehetőséget teremt a megyében betöltött szerepvállalásunk erősítésére.

Ezért itt is szeretném megköszönni pedagógusaink áldozatos munkáját és partnereink támogatását, amiért hosszú távú céljainkat, a gyermekeink jövőbeli sikeréért erőn felül támogatják.

forrás

Szűcs Norbert

intézményvezető

Download PDF