Hírek

Európai Diáksport Napja (ESSD) és Sportágválasztó

Ebben az évben a diáksport napunkon a gyerekek sok új mozgásformát és játékot is kipróbálhattak. Az EFOP-1.5.3-16 kódszámú projekt kedvezményezettjeként a Hajdú-Bihar Megyei Önkormányzat iskolánkban valósította meg a „Mozgásban a Megye” rendezvénysorozat egyik elemét, a Megyei Sportágválasztó Napot.

Ebéd után 12 órakor kezdődött a sportnap ünnepélyes megnyitója. Ezután a felsősök sportágválasztó rendezvényen, ill. futball-, kosárlabda és zsinórlabda mérkőzéseken vehettek részt. Az alsósok eközben gimnasztikáztak, futottak a salakos futókörön, valamint négyállomásos sportpályán próbálhatták ki ügyességüket. Majd 14 órától érdekes sportágak, játékok közül választhattak: boxolás/ficánkolás egy felfújt, hatalmas boxringben; pingpongozás; tollaslabdázás; teniszezés; íjászat; futball: pontszerző rúgás felfújt kapura; darts; VR – virtuális valóság; többféle légfúvós labdás játék.

 A gyerekek élvezték ezt a napot; örültek, hogy szabadon mozoghattak. Köszönjük a pedagógusoknak, minden dolgozónak, valamint közreműködő partnereinknek a segítséget.

A képre kattintva galéria nyílik.

p1570892

Download PDF