Hírek

Európai Diáksport Napja (ESSD) és Sportágválasztó

Az Ebesi Arany János Magyar- Angol Két Tanítási Nyelvű Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola 2019. 09. 26-án rendezte meg az ESSD-t az iskola épületében és az udvaron.

Ebéd után 12:00-kor következett a sportnap ünnepélyes megnyitója. 12:00-14:30-ig a felsősök sportágválasztó rendezvényen, ill. futball-, kosárlabda és zsinórlabda mérkőzéseken vehettek részt. Az alsósok gimnasztikáztak, futottak a salakos futókörön, valamint négyállomásos sportpályán próbálhatták ki magukat. Majd 14:00 órától érdekes sportágakat, játékokat fedezhettek fel.

A Sportágválasztó rendezvényen nyújtott lehetősége voltak: boxolás/ ficánkolás egy felfújt, hatalmas boxringben; pingpongozás; tollaslabdázás; teniszezés; íjászat; futball: felfújt, pontszerző kapura rúgás; darts; VR – virtuális valóság; légfúvós labdás játékok (3 féle).

 A gyerekek élvezték ezt a napot; örültek, hogy szabadon mozoghatnak. Köszönjük a pedagógusoknak, minden dolgozónak, valamint közreműködő partnereinknek a segítséget. A rendezvény szervezője Kása Sándor intézményvezető-helyettes úr volt.

A képre kattintva galéria nyílik.

p1570892

Download PDF