Hírek Versenyek

ÁLTALÁNOS ÍRÁSBELI NYELVVIZSGA VERSENY ÉS SZAKMAI NAP

Iskolánk és a Berettyóújfalui Tankerületi Központ, valamint szakmai együttműködőként a Cambridge Nyelviskola Vizsga- és Oktatási Központ Általános Írásbeli Nyelvvizsga Versenyt és Szakmai Napot rendezett 2018. március 24-én.

A nyelvvizsga versenyen az alábbi eredmények születtek:

Angol B1 szinten (alapfok)

I. Kiss Fanni (Püspökladány, 8. évfolyam)

II. Czeglédi Antónia (Püspökladány, 8. évfolyam)

III. Nagy Kristóf (Ebes, 7. b osztály)

 

Angol B2 szinten (középfok)

I. Janik Viktória (Ebes, 8. a osztály)

II. Lajtai Tímea (Ebes, 8. b osztály)

III. Nagy Gergő (Ebes, 8. b osztály)

 

Mindkét szinten az I. helyezettek – amennyiben egy éven belül nyelvvizsgát kívánnak tenni – írásbeli nyelvvizsgájának költségeit a Cambridge Nyelviskola Vizsga- és Oktatási Központ állja. Ezen kívül az I., II. és III. helyezettek az oklevél mellé tárgynyereményeket kapnak.

Az első három helyezést elérő tanulóinkon kívül B2 szinten további 9 diákunk teljesítette a verseny kötelező szintjét.

A versenyre tanulóinkat felkészítették: Arany Edina, Csiháné Pálinkás Krisztina, Négyesiné Takács Szilvia és Trefán Gabriella Krisztina tanárnők.

Iskolánk jövőre is meg kívánja rendezni a nyelvvizsga versenyt, reményeink szerint még több jelentkezővel és iskolánk tanulói legalább ilyen szép eredményeket fognak elérni a következő évben is.

Köszönjük a Berettyóújfalui Tankerületi Központnak, hogy a tankerülethez tartozó diákok ingyenes részvételét és a rendezvény teljes költségét biztosította.

Köszönjük továbbá Koszta Katalinnak, a Cambridge Nyelviskola Vizsga- és Oktatási Központ ügyvezető igazgató asszonyának a szakmai segítségét és Pető László sportlövőnek a közreműködését.

nyelvvizsga-verseny-helyezetteink

Download PDF