Hírek Pályázatok

Gondold újra! – alkotói pályázat

Gondold újra! – hulladékból kreatív tárgyak az újrahasznosítás jegyében Pedagógusok által készített kreatív tárgyakat várunk, a környezettudatosság, a hulladékok újrahasznosítása témakörében.

Az Ebesi Arany János Magyar-Angol Két Tanítási Nyelvű Általános és Alapfokú Művészeti Iskola, a „Fogyasztói tudatosságra nevelő iskola”, az Örökös Ökoiskola és az Oktatási Hivatal Bázisintézménye címek tulajdonosa, alkotó pedagógusok részére pályázatot hirdet.

A tárgyak beküldési határideje az iskolánkba: 2017. november 10.
Címünk: 4211 Ebes, Széchenyi tér 5.

Az alkotások bármilyen hulladékból készülhetnek. Egy pedagógus több tárggyal is pályázhat. Az alkotásokat a pályázatot hirdető intézményben ötletesség, kivitelezés és hasznosság alapján bíráljuk el és elismerő oklevéllel, valamint az első három helyezettet tárgyjutalommal díjazzuk. Valamennyi beküldött munkát az iskola aulájában, a novemberi „Fogyasztói tudatosságra nevelési hónapunk” harmadik hetében megrendezésre kerülő Gondold újra! kiállításon bemutatjuk, melynek megnyitójára és díjátadójára mindenkit szeretettel várunk. A kiállított tárgyakat a kiállítás bontása után az alkotók visszakapják.

További információ: tothne.leiterjulia@arany-ebes.sulinet.hu

bazis_szogletes

Download PDF